آمارگیر وبلاگ

-----
مجموعه تخصصی درخت میوه باغینو
۰
سبد خرید
باغینو
خرید و فروش نهال میوه با مناسب ترین قیمت در صدها نهالستان ایران +  مقایسه قیمت و انتخاب بهترین در فروشگاه باغینو.

انار زینتی

انار زینتی دارای برگ‌های کوچک ساده، براق و بدون دندانه به طول 4-3 سانتیمتر است که تا اواخر سال بر روی درخت باقی می‌مانند. شاخه‌های این نوع انار بدون تیغ یا کمی تیغ‌دار هستند. در مناطق زیر خط استوا، انار زینتی، گیاهی همیشه بهار است

فضای نگهداری

انار زینتی به نور مستقیم آفتاب و دمای هوای بالای 4 درجه سانتیگراد نیاز دارد. در صورتیکه گیاه را بیرون از محیط خانه نگهداری می‌کنید، بهتر است با کاهش دمای هوا به زیر 4 درجه، گیاه را داخل خانه و پشت یک پنجره آفتابی قرار دهید. بهترین دما جهت نگهداری آن، محدوده 16 تا 24 درجه سانتیگراد است

درخت انار زینتی

میزان آبیاری

انار زینتی تا حدودی در برابر خشکی و کم آبی مقاوم است، اما در زمان گلدهی و تشکیل میوه، نیاز به آب بیشتری دارد. بنابراین می‌توان گفت این گیاه به صورت معمول یک بار در هفته و در ماه‌های گرم سال به 2 تا 3 بار آبیاری در هفته نیاز دارد.
نور

این گیاه برای رشد خود به نور مستقیم نیاز دارد و باید در مکان‌های روشن و پرنور قرار گیرد. مکان‌های با نور کم و یا سایه باعث می‌شود گل‌های گیاه تشکیل و یا شکوفا نشود، همچنین ساقه گیاه علفی شده و برگ‌های آن بریزد.
خاک مناسب

خاک نیمه خشک با زهکشی مناسب که ترکیبی از خاک معمولی، خاک برگ و شن باشد برای کاشت انار زینتی مناسب است. همچنین برخی پرورش دهندگان، ترکیب پیت ماس، خاک لومی و شن را برای کاشت این گیاه مناسب می‌دانند. گلدان مناسب برای این گیاه، گلدان سفالی است زیرا تابش آفتاب مستقیم باعث گرمای بیش از حد در گلدان‌های پلاستیکی می‌شود.
نحوه تکثیر

تکثیر این گیاه کار نسبتاً دشواری است و به شرایط گلخانه‌ای، رطوبت و دمای کنترل شده و از همه مهم‌تر مهارت زیاد نیاز دارد اما به طور کلی، از طریق بذر (بیشتر برای کارهای تحقیقاتی)، قلمه زدن و خوابانیدن شاخسار می‌توان این گیاه را تکثیر کرد.
آفت‌ها و بیماری‌ها

آفات و بیماری‌هایی که باعث از بین رفتن درخت انار می‌شوند برای انار زینتی نیز مشکل ساز هستند. آفاتی مانند شته که به ساقه‌های جوان گیاه حمله می‌کند؛ شپشک آردآلود، حشره سپردار، مگس سفید و بیماری‌هایی مانند لکه میوه سرکوسپورا، پوسیدگی میوه، لکه برگی، بلایت باکتریایی میوه و لکه میوه آلترناریا، می‌توانند سلامت این گیاه را به خطر بیندازند.

رمز عبورتان را فراموش کرده‌اید؟

ثبت کلمه عبور خود را فراموش کرده‌اید؟ لطفا شماره همراه یا آدرس ایمیل خودتان را وارد کنید. شما به زودی یک ایمیل یا اس ام اس برای ایجاد کلمه عبور جدید، دریافت خواهید کرد.

بازگشت به بخش ورود

کد دریافتی را وارد نمایید.

بازگشت به بخش ورود

تغییر کلمه عبور

تغییر کلمه عبور

حساب کاربری من

سفارشات

مشاهده سفارش

سبد خرید