میوه نهال بادام هندی را زمانی که کال است و پوست آن سبز رنگ می باشد باید روی درخت چیده شود. سپس بعد از چیدن میوه پوست روی میوه بادام هندی را جدا کرده و مغز را جدا می کنند. پوست نهال بادام هندی سبب سوزش و خارش دست می گردد. از این رو باید با استفاده از دستکش پوست این میوه از مغز آن جدا شود. زمانی که پوست میوه ها گرفته شد مغز ها برای چند روز در آب و زردچوبه قرار می دهند تا تلخی و مضرات آن از بین برود.
آب و هوای مناسب نهال بادام هندی
مناسب ترین آب و هوا برای رشد نهال بادام هندی آب و هوای استوایی است. نهال بادام هندی در مناطق گرمسیر رشد خوبی دارد و اصلا با سرما سازگار نیست. نهال بادام هندی در دمای 10 تا 35 درجه سانتی گراد رشد خوبی دارد.
نهال بادام هندی پس از کاشت در سال چندم میوه میدهد؟
نهال بادام هندی به طور میانگین دو تا پنج سال بعد از کاشت میوه می دهد. این بازه زمانی وابسته به شرایط آب و هوای و نگهداری ممکن است بیشتر یا کمتر شود. اما بطور کلی نهال میوه بادام هندی رشد سریعی نسبت به سایر نهال ها دارد.
درخت بادام هندی زمانی که تنها کاشته شود حدود 20 سال عمر خواهد کرد. اما این درخت زمانی که به همراه درختان انبه و پسته کاشته شود بیشتر از 100 سال عمر خواهد کرد.